onsdag 22. februar 2017

Vårlige toner

Vinduskarmen er fylt opp med gjennomsiktige vaser, der litt vår er handlet inn. Side om side med det man kan finne fra hagen der ute. Der er det for tiden ikke mye å ta av. Snøklokker fra hagen har våget seg opp av den tidvis frosne grunnen.
Men jeg er glad jeg testet ut flytting av juleroser over i krukker. En del av de mest værutsatte står nå i ly ved inngangspartiet under halvtak. Redningsaksjonen ser ut til å ha vært svært vellykket. Ute er det et høyst ustabilt vær for tiden. Så det handler om glass, mugger og krukker med avskårne innendørs – inkludert eple- og morellgreiner som er i ferd med å springe ut. Men vinteren er nå for alvor på hell!

10 kommentarer:

 1. Nydelige vårblomster! Hos deg er det vel snart full vår :)
  Vi på Østlandet må slite litt lenger med vinteren. Koselig å se vår nå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er snøfritt, men fortsatt frost. Nå er vi på vei til østlandet, passerer sikkert ditt område:) Vinterferie hos familie, og håper på litt mer vår når vi er tilbake:)

   Slett
 2. Hei Ingvill

  Ja når vinteren ikke helt kan give sig. så tager vi våren ind i stuen:)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er virkelig countdown to spring! I dag er det strålende sol plutselig. Men vi er på vei til østlandet. God weekend!

   Slett
 3. Det er deilig med litt blomstring inne :) Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har virkelig stor effekt!! God helg, håper på litt sol der ute!!

   Slett
 4. Tak for din kommentar hos mig. Det ser fint ud med forårsblomsterne i alle glasvaserne - de små blomster kan ellers let blive overdøvet af for bastante vaser.

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt point! Tak for det. Ja det hjelper på vejret at bringe inn litt blomster og grønt! God week-end!

   Slett
 5. Kjempeflott Ingvill!
  Så lekkert mad alle vasene:)
  Fin hleg til deg:)

  SvarSlett
 6. Hei IIngvill
  Så gledelig å høre at valmuesøster spirer hos deg. Alltid kjekt når frø man deler med andre vil seg. Du har nok et ekstra godt lag med dem:) Her spirer et av de tre Verbascum og samtlige Salvie og Anisisop frøene fra deg. Lykke! Nyter alle de delikate bildene du deler på Instagram. Du bringer våren nærmere.
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett

Takk for din kommentar!